Miért érdemes az Értő Kezeknél dolgozni?

Az Értő Kezek Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a vonatkozó törvény megjelenése után az elsők között alakult meg 2017 júliusában. Célunk, hogy minél több öregségi nyugdíjasnak találjunk olyan munkalehetőséget, ahol felhasználhatja tapasztalatait – értő kezeit – hasznos munkát végezhet és kiegészítheti a nyugdíját is.​

Ha Ön öregségi nyugdíjban részesül, és dolgozni szeretne, akkor keressen fel minket, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő munkalehetőséget. Ha a régi munkahelye szívesen alkalmazná Önt újra, akkor is keressen meg minket, mert sokkal kedvezőbb feltételekkel tudjuk Önt újra alkalmazni, mintha közvetlenül a munkavállalójával kötne szerződést.

Milyen előnyökkel jár, ha nálunk dolgozik?

– Rugalmas munkaidő, annyit és akkor dolgozik, amennyit vállalni tud. Nincs kötelező óraszám, túlóra, Ön szabja meg, hogy mennyit és mikor dolgozna.
Napi 2-12 órát is dolgozhat, akár heti 1 vagy 7 napot is. A műszakot is Ön választja meg.
– Ha nem felel meg a munka, akkor rövid határidővel felmondhatja.
– Nálunk könnyen talál munkát, sőt párhuzamosan akár több helyen is dolgozhat az Értő Kezek alkalmazásában. Kipróbálhat mindenféle munkát, ami korábban érdekelte, de nem volt rá módja.
– A fizetését garantáltan megkapja, ezért az Értő Kezek felel.
– Egyszerű az ügyintézés, nem kell bejárkálni az irodánkba, a szerződéskötés után telefonon vagy e-mailben tartjuk önnel a kapcsolatot. Minden munkának van egy vezetője, akinél mindent elintézhet, aki válaszol a kérdéseire és aki segít Önnek.
– A fizetést havonta utaljuk. Önnek csak a munkahelyére kell bejárnia.
– A béréből csak az SZJA összegét vonjuk le – 15 % -, így a nettó bére a bruttó bérének 85 %-a.​

Mivel nem fizet nyugdíjjárulékot, ezért a nálunk szerzett jövedelme nem számít bele a nyugdíjba.

Próbálja ki! ​